Babalar Günü’nde Babanızı Kinetix ile Mutlu Edin

Babalar Günü’nde Babanızı Kinetix ile Mutlu Edin

Bu haber 22015 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Babanızın her gününe eşlik edecek sportif bir şıklık sunmaya ne dersiniz? Babalar Günü’nün yaklaştığı bu günlerde hediye arayışına girenler, en trend modelleri Kinetix Koleksiyonu’nda buluyor. Tekstilden sneakera, kemerden cüzdana kadar birçok alternatifin yer aldığı koleksiyon Babalar Günü’nde adımlarda sportif şıklığı hissettiriyor.

Babalar Günü için hem kullanışlı hem de uygun fiyatlı hediye arayışında olanlar en ideal hediyeyi Kinetix Yeni Sezon Koleksiyonu’nda buluyor. Kalın soft tabanlı sneakerlar dinamik babaların adımlarına konfor katıyor. Siyah, beyaz ve gri gibi klasik renklerle öne çıkan modeller, babaların kombinlerine şık bir görünüm kazandırıyor.  Ayakkabılarla uyum yakalayacak çanta ve kemer seçenekleri ise harika bir hediye alternatifi oluyor.

Kinetix tekstil koleksiyonunda öne çıkan tişört, şort ve eşofman alternatifleri sportif babaların gözdesi oluyor. Hafta sonu yürüyüşlerinde, günlük hayatta, doğa yürüyüşlerinde ve hayatın birçok alanında sade tasarımlarıyla rahatlık yaşatacak modeller FLO’da sizleri bekliyor!

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ