Zade Vital’la Fazla Kilolara Doğal Yollarla Elveda!

Zade Vital’la Fazla Kilolara Doğal Yollarla Elveda!

Bu haber 10661 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yaza fit girmek isteyenlerin imdanına doğal ürünleriyle destek olan Zade Vital, bu dönemde evde alınan kiloların daha hızlı yakılması için en kuvvetli destekçi olarak yerini alıyor. 

Bu özel içerik, yağ yakımını ve yorgunluk hissetmeden egzersiz performansını artırmayı destekliyor. Sağlıklı yaşam tarzının vazgeçilmezi olan aspir yağı, yağ-kas dengesine yardımcı olurken kilo kontrolüne de olumlu yönde etki ediyor. 

Kilo kontrolünde kritik bir rol oynayarak metobolizmayı hızlandırmaya yardımcı olan Cold-Press Aspir Yağı, formda kalmak isteyenlerin öncelikli tercihi oluyor. Kilo kontrolü için ideal bir ürün özelliği taşıyan bu özel yağ, vücutta yağ birikimini engellemesi sayesinde sezona fit girilmesini sağlıyor. 

Zade Vital Doğal Besin Destekleri Serisi, tohumun doğduğu Anadolu topraklarından çıkan, Akdeniz ve Karadeniz’in sağlık fışkıran bitki ve meyvelerinden güç bulan Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markasıdır. 135 yıldır “nesiller boyu sağlık” ilkesi ile çalışan Helvacızade Grubu yoğun Ar-Ge yatırımı gerektiren ilaç sektöründe, üniversite ve sanayinin bilgi birikimi ve imkanlarını biraraya getirerek, 2012 yılında Ege Üniversitesi İlaç Geliştirme ve Farmakokinetik Araştırma Uygulama Merkezi ARGEFAR ile işbirliği içinde Zade Vital’i toplumla buluşturmuştur. Zade Vital, binlerce yıldır şifa ve güzellik amaçlı kullanılan bitki, meyve ve tohumları Ar-Ge ile birleştirerek dünyanın en zengin Soğuk Pres ürün çeşitliliğini sunmuştur. Bitki, meyve ve tohumları hiçbir ısıl işlem ve kimyasal işlem görmeden üreten Zade Vital, geniş ürün yelpazesi ile sadece belirli coğrafyalarda yetişen bitkileri, uluslararası GMP (Good Manufacturing Practices) standartlarında üreterek, farmasötik formda tüm dünya ile buluşturmaktadır. Zade Vital ürünleri Türkiye genelinde 16.590 eczanede, sadece doktor ve eczacı danışmanlığında insanlarımızla buluşmaktadır. Zade Vital; Nutrasötik ve Kozmesötik kategorileri ile 130 farklı ürün çeşidi ve 537 farklı ürün formu ile çocukluktan itibaren yaşamın her döneminde daha iyi hissetmek, yaşlanma etkilerini geciktirmek, hastalıklardan korunmak, güç ve enerji kazanmak, cildin sağlık ve güzelliğini korumaya ve sağlıkla yaş almaya destek olmaktadır. 2017 yılında ABD Chicago’da Zade Global Inc. şirketini kuran Helvacızade Grubu, dünya genelinde Zade Vital markası ile sağlık alanında fark yaratmak için çalışmalarına hızla devam etmektedir.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ