ETi Pronot ile glutensiz hayatın eksiği yok; lezzeti çok!

ETi Pronot ile glutensiz hayatın eksiği yok; lezzeti çok!

Bu haber 3906 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Tüketicilerin gönlünde taht kuran ve mutluluk denince akla hemen gelen marka olan ETi, “Herkesin özgürce, keyifle atıştırmaya hakkı var” diyerek glutensiz hayata keyif ve çeşit katmak için çalışıyor. ETi Pronot’un hikâyesi; çölyaklı çocuğu olan bir annenin ETi’ye yazdığı mektupla zihinlerde yaktığı ışıkla başladı. 2003 yılında Türkiye’de üretilen ilk glutensiz atıştırmalık markası olan ETi Pronot, yenilenen lezzetleri ve yeni ürünleriyle tüketiciyle buluşuyor.

Bundan tam 21 yıl önce, çölyaklı çocuğu herkes gibi özgürce atıştırmalık yiyebilsin diye ETi’ye yazdığı mektuba kayıtsız kalamayanlara ilham olan bir annenin hikâyesi ile başladı ETi Pronot’un yolculuğu… Glutensiz atıştırmalıklarla keyifli anları daim kılan ETi Pronot, glutensiz hayatta bol çeşidi ve lezzetli ürünleriyle her an özgürce yenilebilmesini sağlıyor.  

 

ETi Pronot’un yenilenen lezzeti, lif kaynağı, karabuğdaylı, vitamin ve mineral kaynağı oluşuyla glutensiz beslenenlerin ihtiyaçları gözetilerek geliştirildi. Portakallı, Kakaolu, Zeytinli ve Kekikli tatlı ve tuzlu kurabiyeler çay ve kahve molalarının en iyi eşlikçilerinden biri olurken yoğun kakao lezzetiyle Kakaolu Mini Kek, tatlı tercihini kekten yana kullanmak isteyenlere harika bir alternatif sunuyor. Geniş ürün gamıyla her yaşa hitap eden ETi, Bebek Bisküvisiyle de miniklere hitap ediyor. Son olarak Bitter Çikolata Parçacıklı ve Fındıklı; Susamlı, Çörekotlu ve Mahlepli yeni tatlı ve tuzlu kurabiye çeşitleri tüketicilerle buluşmaya hazır. ETi Pronot sayesinde glutensiz hayatın her anı dolu dolu, keyifli ve tatlı! 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ