Kendi Başına Kitabı İmza Günü Gerçekleşti

Kendi Başına Kitabı İmza Günü Gerçekleşti

Bu haber 4459 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Nilüfer Yağcıoğlu’nun Gergedan Kitabevi’nde Gerçekleşen Kendi Başına İmza Günü İlgi Gördü.

Kariyerinde ilerlemek için mücadele veren bir annenin gölgesinde büyüyen bir kız çocuğunun duygusal yolculuğunu anlatan "Kendi Başına" okuyucuları ile buluştu. Yazar Nilüfer Yağcıoğlu kendi deneyimlerinden yola çıkarak, meslek sahibi annelerin ve onların çocuklarının yaşadıkları duygusal çelişkileri, düştükleri boşlukları işlemekte ve bu ilişkilerin derinlerine inmektedir. 

Gergedan Kitabevi'nde gerçekleşen imza gününde okuyucuları ile bir araya gelen Yağcıoğlu hem kitabını imzaladı hem de okuyucularıile keyifli anlar yaşadı.

Yazarın imza gününden elde ettiği gelirin tamamının "Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kadıköy Şubesi'ne bağışladı.

Almanya Darmstadt şehrinde eşi ve iki çocuğu ile yaşayan Nilüfer Yağcıoğlu'nun ilk kitabı "Kendi Başına", çağdaş dünyada bir kadının kariyer gelişimi ile annelik arasında kurmaya çalıştığı dengeyi bir anne kız hikâyesi üzerinden dokunaklı bir şekilde ele alıyor. Perseus ailesindeki Elpis Yayınlarından çıkan bu kitapkendi hikâyesini arayan herkes için dokunaklı bir okuma sunarak, anne çocuk bağının gücünü ve karmaşıklığını keşfetmek isteyen herkese hitap ediyor.

Yazar Nilüfer Yağcıoğlu 1979 yılında İstanbul'da doğdu.1997 yılında Üsküdar Amerikan Kız Lisesi'ni bitiren Yağcıoğlu, 2003 yılında Marmara Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 2004 yılında Göz Anabilim Dalı'nda eğitim yapmak üzere Almanya'ya gitti. Burada çeşitli şehirlerde göz doktorluğu yapan ve 2024'te Darmstadt'ta kendi muayenesini açan Nilüfer Yağcıoğlu yine aynı şehirde eşi ve iki çocuğu ile yaşıyor. 


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ