Zuma, 15 Mayıs’ta Bodrum’da Kapılarını Yeniden Açıyor!

Zuma, 15 Mayıs’ta Bodrum’da Kapılarını Yeniden Açıyor!

Bu haber 2745 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Izakaya tarzını şık bir atmosfer ve zarif sunumlarla birleştiren Zuma, yeni sezonda Bodrum’da lezzet tutkunlarıyla tekrar buluşuyor.

Yalıkavak Marina’da yer alan ve Bodrum’un en tercih edilen mekanlarından biri olan Zuma Bodrum, açıldığı günden bu yana klasikleşmiş imza tabakları ve menüsüne yeni eklediği lezzetleri ile Bodrum’un vazgeçilmez adresi olarak yerini koruyor.

Nefes kesici Bodrum manzarası eşliğinde, gün batımıyla buluşan akşam yemeklerinde misafirlerini sonsuzluk havuzu başında ağırlamayı bekleyen Zuma, dünyaca bilinen imza lezzetlerini ve kokteyllerini bu yaz da Bodrum’da konukları ile buluşturuyor.

Zuma Bodrum menüsünde; japon robata grillleri, lezzetli ızgaraları, Zuma’nın benzersiz sushi ve sashimi çeşitleri gibi klasikleşen tabaklarının yanı sıra Bodrum’a özel olarak menüsüne eklediği” Ponzu Lime” ve “Tereyağlı Kral Yengeç” ile misafirlerine benzersiz bir lezzet şöleni sunuyor. Ayrıca Çikolata Bar, bu yıl ilk kez Zuma Bodrum menüsünde yer alıyor. Zuma Bodrum’un mutfağı, Zuma İstanbul’un da Executive Chef’i olan Emrah Orak’a emanet. 

Izakaya’dan ilham alınarak yaratılan, paylaşım konseptli, çağdaş Japon mutfağını, Bodrum’daki sofistike ve şık ortamında sunan Zuma, ikonikleşen lezzetleri ve yaz akşamlarına eğlence katacak DJ performansları ile 2024 sezonunda misafirlerini bekliyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ