Geske, Cilt Bakımında Yenilikçi Çözümleri İle Alışveriş Festivali’nde!

Geske, Cilt Bakımında Yenilikçi Çözümleri İle Alışveriş Festivali’nde!

Bu haber 1292 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Dünya çapında dermatolojik cilt bakım cihazları ve ürün geliştirmede lider konumda olan Alman devi Geske, 7-8 Mayıs tarihlerinde Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşecek olan Alışveriş Festivali’ne katılıyor.


7-8 Mayıs tarihlerinde İstanbul'un tarihi güzelliklerinden biri olan Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşecek prestijli alışveriş festivali, seçkin markaların ve özel tasarımların sergileneceği benzersiz bir alışveriş deneyimi sunacak. GESKE, bu özel etkinlikte son yenilikçi ürünlerini ve en etkili cilt bakım çözümlerini ziyaretçilerle buluşturacak.

‘‘Geske Standında Cilt Bakımı Tutkunlarını Bekliyoruz’’

Etkinliğin cilt bakımı tutkunları için büyük bir fırsat olduğunu belirten Geske Türkiye Resmi Distribütörü, Hes Dış Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özgün, “GESKE standında, katılımcılar ürünler hakkında detaylı bilgi alabilecek, deneme fırsatı bulacak ve uzmanlarımızdan kişiselleştirilmiş cilt bakımı önerileri alabilecekler. GESKE standını ziyaret etmek ve en son cilt bakımı trendlerini keşfetmek için Sait Halim Paşa Yalısı'ndaki alışveriş festivaline tüm cilt bakımı tutkunlarını bekliyoruz.’’ dedi.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ