En Çok Ödünç Okur Ödülü Tümay Mercan’ın Oldu

En Çok Ödünç Okur Ödülü Tümay Mercan’ın Oldu

Bu haber 1854 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tümay Mercan KOU Kütüphanesi’nin En Çok Okur  Ödülünün Sahibi Oldu.

Kocaeli Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Tümay Mercan 55 yıldır okumaya devam ediyor. KOU Kütüphanesi’nde 2023 yılında “En Çok Okur İşlemi” olarak Akademik personel arasına girmeye başaran Mercan, iyi bir kitap okuyucusu..

Tümay hoca iyi bir kitap okuyucusu olarak kendini tanımlayarak kitap okumanın yaşamında vazgeçilmezleri arasında bulunduğunu söylüyor. 2023 yılında Kocaeli Büyükşehir Kütüphanesinde en çok ödünç kitap alan okurlardan olmuş.

Tümay Mercan; “İyi bir kitap okuyucusuyum. 2021 yılında da Kocaeli Büyükşehir Kütüphanesi’nde en çok ödünç kitap alıp okuyanlar arasına girdim. Kitaplar benim vazgeçilmezimdir. Bu yıl 60. Kütüphane Haftası dolayısıyla Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Merkez Kütüphanesi’nde tüm Türkiye ile eş zamanlı gerçekleşen ‘Sürdürülebilir bir dünya için kitap okuyoruz’ temalı ’81 İlde Kitap Okuyoruz’ okuma etkinliğine katıldım.” Açıklamasında bulundu.

KOU Kütüphanesi’nde 13. Okuma etkinliği sonrası 2023 yılına en çok ödünç işlemi yapan okurlara teşekkür belgeleri verildi. 

Tümay Mercan’a belgeyi Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk tarafından verildi.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ