Subaylıktan Yazarlığa Ve Kitaplara Dökülen Satırlar..

Subaylıktan Yazarlığa Ve Kitaplara Dökülen Satırlar..

Bu haber 12487 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Öznur Yılmaz  emekli kıdemli bir albay, Makine Mühendisi “Soyağacı”, “ENİGma”, “Türbülans” kitaplarının usta kalemi..

Öznur Yılmaz’ı kitaplarını tanıtmak amacıyla aradığım telefonuma zirve yapmış tüm zarafetiyle cevap verip bu çalışmalardan büyük memnuniyet duyacağını içtenlikle belirterek kısa keyifli bir söyleşide bulunduk.

Öznur Yılmaz devlete uzun yıllar askerlik hizmeti vermiş üst düzey emekli bir subay. 1994 yılında başladığı serüvenini 2019 yılında emeklilikle noktalamış bir isim. Yazar Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde dünyaya gelmiş. Lise bitimine kadar olan süreci Bolu’da geçirmiş. TSK’da tam 25 yıl muvazzaf subay olarak görevde bulunduktan sonra kendi isteğiyle emekliye ayrılmış. Meslek süreci içinde Yurtiçi ve Yurtdışı görevlerini yürütmekteyken pek çok kez takdir ve taltiflerle ödüllendirilmiş. Aynı zamanda mesleki hizmetleri sürecinde hiçbir ceza almamış ve savunmada bulunmamış.

Öznur Yılmaz yeni yerleri görmek ve doğayla iç içe olmak kadar okumak onun en büyük tutkularından.. Spor yapmayı hayatının en büyük disiplini olarak kabul görüyor. Yıllar boyu Atletizm, Uzakdoğu sporları Tai-Chi, Qigong, Krav-Maga ve Yoga’yla yaşamını taçlandırıyor.

Öznur Yılmaz’ın ilk kitabı “Türbülans” 2020 yılının Şubat ayında okur severlerle buluştu. Müteakiben ikinci kitabı “Soyağacı” 2021 yılının Mart ayında piyasaya sürüldü. Son kitabı olan “ENİgma” aynı yılın Haziran ayında yayınlandı. Yılmaz 2 erkek çocuk annesi..

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ