Hülya Kılıç Hürriyet Mahallesi’nin En Dinamik Muhtar Adayı..

Hülya Kılıç Hürriyet Mahallesi’nin En Dinamik Muhtar Adayı..

Bu haber 7014 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Tekirdağ Hürriyet Mahallesi’nden Aday Olan Hülya Kılıç İlçe seçmenlerine hizmetin en iyisini getirmek için kapı kapı dolaşıp destek istiyor.

Hülya Kılıç 1973 yılında Tekirdağ’da doğdu. Ev hanımı aynı zamanda Tekirdağ Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi’nde Halk Oyunları Eğitmenliği yapıyor. Evli ve bir kız çocuk annesi..

Kılıç tam 35 yıldan bu yana Hürriyet Mahallesi’nde ikamet etmekte.. Dolayısıyla ilçenin tüm sorunları ve hizmet beklentilerini bilen bir kişilik. Hülya Kılıç sosyal bir kimliğe sahip olup birçok sosyal projelerde görev almış bir kadın..

Mahallenin sorunları çözümü noktasında; sakinlerinden gelen istek ve talepler doğrultusunda, ilgili kurumlarla sürekli iletişim halinde olup, rahat ve huzurlu bir mahalle ortamında onların yaşayabilmeleri adına çalışmalarda bulunmak istiyor.

Hülya Kılıç hepsi birbirinden değerli aza adayları ve mahalle sakinlerinin desteğiyle bu görevde başarılı olacağına inanıyor.

Kılıç, başarıya giden yolun çalışmaktan, samimiyetten ve dürüstlükten geçtiğine olan inancıyla Hürriyet Mahallesi’ne muhtar aday olup seçmenlerden oylarına talip olduğunu ifade ederek; “ Daime iyiye, güzele, doğruya hep birlikte..” sözleriyle noktalıyor.

M.Sabri Dânâbaş 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ