Kıehl’sın Yeni Sivilce Karşıtı ‘O’ Serisi İle Tanışın!

Kıehl’sın Yeni Sivilce Karşıtı ‘O’ Serisi İle Tanışın!

Bu haber 2690 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kiehl’s Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion with Salicylic Acid ile aknelerinizden ayrılmaya hazır mısınız?

Kiehl’s Truly Targeted Blemish-Clearing Solution:

%2 Salisilik Asit içeren sivilce karşıtı serum; sivilcenin boyutunu, kızarıklık görünümünü ve sonrasındaki sivilce izlerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olmak için adeta sıvı ve görünmez bir “sivilce bandı” gibi formüle edilmiştir. Güneş kremi ve makyaj altında mükemmel bir şekilde kullanılabilir ve cilde nefes alabilen bir katman oluşturur.

2 saatte sivilcenin kızarık görünümünü azaltır. 24 saatte sivilce boyutunun görünümünü küçültür. 4 haftada izlerin görünümünü azaltır.

Kiehl’s Truly Targeted Blemish-Clearing Solution, hedeflenen sivilcenin üzerine  doğrudan uygulanarak sivilcelerin görünümünü küçültmek, kızarıklık görünümünü azaltmak ve sonrasında kalan izlerin görünümünü azaltmak için çalışır.

 Serum, içeriğindeki saf ve vegan formül ile akneye eğilimli ciltler için benzersiz bir cilt bakım teknolojisi sunar. 

 %2 Salisilik Asit: Cilt dokusuna peeling etkisiyle, sivilce görünümünün azalmasına yardımcı olur. %4 Niasinamid: Sivilce sonrası izlerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. %0.2 Meyan Kökü: Görünür kızarıklığın yatıştırılmasına yardımcı olur.

Postbiyotik Lactobacillus Fermenti & Gliserin: Postbiyotikli nemlendiricili karışım; cildin nem bariyerini güçlendirmeye yardımcı oluyor ve kuruluk, kızarıklık, tahriş gibi rahatsızlık etkilerini en aza indirmek için cildin nem seviyesini arttırıyor.

Kiehl’s Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion:


Yağlı ve geniş akne alanlarının görünümünü azaltmak için geliştirilmiş %1,2 Salisilik Asit içeren nemlendirici sivilce karşıtı losyon, sivilce görünümü ve izlerin görünümünü azaltır. Cildi aşırı kurutmadan yeni sivilce görünümünü önlemeye yardımcı olur. Sivilce sonrası izlerin görünümünü %31 azaltır. Deneyenlerin %100’ü daha berrak bir cilt gözlemledi.

Formülün güçlü bileşenleri:

İçeriğindeki % 1.2 Salisilik Asit ve %2 Niasinamid aknelerin temizlenmesine yardımcı olurken, yeni akne oluşumlarını önlemeye yardımcı olur ve akneyi aşırı kurutmadan iz görünümünü azaltır.

 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ