Sağlıklı atıştırmalıklar ailelerin kurtarıcısı

Sağlıklı atıştırmalıklar ailelerin kurtarıcısı

Bu haber 2191 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte evde daha fazla vakit geçiren çocuklar, bilgisayar başında sağlıksız yiyeceklere yönelebiliyor. Bu noktada Patiswiss Çikolata, hem çocukların sevebileceği hem de sağlıklı olan atıştırmalıklarla ailelerin kurtarıcısı oluyor. Koruyucu, katkı ve renklendirici madde içermeyen, rafine şeker, palm yağı bulunmayan ürünler, çocuğunun sağlığını önemseyen aileler tarafından büyük ilgi görüyor.

Çocuklara özel seri

Çocuklar için özel olarak hazırladıkları bir serinin bulunduğunu belirten Patiswiss Çikolata Ceosu Elif Aslı Yıldız, “Bu seride kullandığımız içerikler tamamen çocuklara uygun; tüm ürünlerimizde de olduğu gibi koruyucu, katkı ve renklendirici madde içermiyor. Bununla birlikte rafine şeker, ekstra şeker ilavesi, palm yağı ve non-lauric yağlar da bulunmuyor. Özellikle nohut unu, bezelye unu gibi bitkisel proteini yüksek bileşenler kullanıyoruz. Kahvaltılık gevrekler, sağlıklı cipsler, yüzde 100 doğal meyveden oluşan yumuşak şekerli atıştırmalıklar ve pek çok çeşidinin bulunduğu drajeler; çocuklarımız için özel olarak hazırladığımız lezzetlerimizden bazıları” dedi.

Oğlu için üretti

Ürünleri oğlunun da tüketmesi için ürettiğini kaydeden Elif Aslı Yıldız, “Önce oğlum Demir’e nasıl bir ürün vermek isterim diyerek yola çıktım, gerçekten hem lezzetli hem de sağlıklı içerikler bulmak çok zor. Demir hepsini severek tüketiyor, bunun için çok mutluyum” diye konuştu.

Aileler çok seviyor

Son zamanlarda tüketicilerin çok bilinçli olduğunu kaydeden Yıldız, “Etiket okuyorlar, neyi tüketip tüketmemeleri gerektiğine hakimler. Bu beni çok mutlu ediyor. Tüketicilerimiz bizden şeker ilavesiz, glutensiz, yüksek proteinli ve yağ oranı düşük fakat bununla birlikte lezzetinden ödün vermeyen ürünler istiyorlar. Ar-Ge ekibimiz de bu değerli talepleri değerlendirerek buna yönelik ürünler çıkartıyorlar. En çok tercih edilen ürün grubumuzun sağlıklı atıştırmalıklar olduğunu söyleyebilirim. Bu ürünler, çocuğunun sağlığını önemseyen aileler tarafından da büyük ilgi görüyor” ifadelerini kullandı.

Şeker ilavesiz

Pek çok ürünlerinde şeker ilavesiz, glutensiz, vegan gibi özel formülleri bulunduğunun bilgisini veren Yıldız şunları söyledi: “Şeker ilavesiz fındık kremaları ve freeze-dried çilek drajeler, yüksek proteinli drajeler, tamamen doğal meyve ve sebzelerden oluşan smoothieler, glutensiz fırınlanmış nohut cipsleri, hurma bazlı barlar ve atıştırmalıklar bu ürünlerden bazıları.”




ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ