PR Atölye Dergisi 5. Sayısında “Dört Adımı” Ele Alıyor

PR Atölye Dergisi 5. Sayısında “Dört Adımı” Ele Alıyor

Bu haber 3142 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Türkiye’de halkla ilişkiler sektörünü akademi ile bir araya getirerek mesleki iş birliklerindeki sınırlılıkları ortadan kaldırmayı hedefleyen PR Atölye dergisinin beşinci sayısı çıktı. Halkla ilişkilerde dört adım dosya konulu bu sayıda alanın önde gelen akademisyenleri ve sektör profesyonellerinin yazıları yer alıyor.

PR Atölye’nin bu sayısında halkla ilişkilerde dört adım dosya konusunun yanı sıra yeşil yıkama, network ajanslar, sosyal pazarlama, kuruluşların sosyal medya politikaları, halkla ilişkiler uygulayıcılarının değişen profili, kurumsal iletişim birimlerinin önemi, alanda teori ve uygulama ilişkisi, pandemi sonrasında sektörde değişen iş yapış şekilleri, siyaset ve PR ilişkisi, halkla ilişkiler ajanslarında yaşanan etik problemler, sağlık iletişimi, sürdürülebilirlik ve dijitalleşme gibi halkla ilişkiler alanı ile ilgili birçok farklı konu uzmanların kaleminden okuyuculara aktarılıyor.

“Halkla İlişkiler Söyleşileri” bölümünde ise sektörde 40. yılını kutlayan Beze Grup Kurucu Başkanı Bengü Bilik engin tecrübelerini PR Atölye okuyucuları ile paylaşıyor. Bununla birlikte geliştirdiği yazılımla halkla ilişkiler uygulayıcıları ve medya mensupları arasındaki ilişkilerde ajansların çözüm ortağı haline gelen Faselis’in başarı hikâyesini Yönetici Ortağı Aydın Sün anlatıyor.

Sektörün önde gelen isimlerinden Salim Kadıbeşegil, Weber Shandwick Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ayçin Noyan, OMG! İletişim Kurucusu Elmas Nida Baykal Alkan, Feveran İletişim Ajansı Kurucu Ortağı Tülin Çeneli Dönmez, Denove PR Kurucu Ortağı Erhan Serhat Özkütükcü, Araştırma ve Sürdürülebilirlik Danışmanı Ali Gizer, İstanbul Ekonomi Araştırma Genel Müdürü Can Selçuki, Marka ve Sürdürülebilirlik İletişimi Danışmanı Burak Ali Gül, İz İletişim Halkla İlişkiler ve İletişim Uzmanı Nida Ayar yazılarıyla katkıda bulunuyor. Zenna Araştırma ve Danışmanlık Şirket Başkanı Nuran Aksu PR Atölye dergisi için araştırmanın önemine değiniyor ve 2022 yılında şirket olarak yürüttükleri İletişim ve İklim Değişikliği İlişkisi araştırmasının sonuçlarını PR Atölye okuyucuları için paylaşıyor. Ayrıca akademiden İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ayla Okay, Marmara Üniversitesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Melda Cinman Şimşek, Ege Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nilay Başok, Yaşar Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ferah Onat, Kocaeli Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Nihal Paşalı Taşoğlu, Akdeniz Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Gül Coşkun Değirmen, İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Nihal Kocabay Şener ve İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Öğr. Gör. Fatih Özkoyuncu düşüncelerini okuyucularla paylaşıyor. 

Sektörün tek halkla ilişkiler dergisi PR Atölye, halkla ilişkiler alanı ile ilgili konuların tartışıldığı Türkiye’den farklı üniversitelerden akademisyenlerin ve halkla ilişkiler profesyonellerinin katkı sunabilecekleri kapsamlı bir yayın olmayı hedefliyor. Başlıca meslek örgütü üyeleri başta olmak üzere sektörde faaliyet gösteren iletişim profesyonellerine ve iletişim fakültelerine ücretsiz olarak dağıtılan dergi aynı zamanda Turkcell Dergilik’ten okunabiliyor ve web sitesinden elektronik ortamda indirilebiliyor.


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ