Elite World Hotels&Resorts’ta Gaziantep Yöresel Yemek Günleri

Elite World Hotels&Resorts’ta Gaziantep Yöresel Yemek Günleri

Bu haber 2454 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Gaziantep mutfağının eşsiz lezzetleri Elite World Hotels&Resorts’ta

Elite World Hotels&Resorts, bu ay Gaziantep lezzetleriyle misafirlerini ağırlıyor. Farklı etkinlikleri ile konuklarını mutlu etmeye devam eden Elite World Hotels&Resorts, 16-29 Ocak 2023 tarihleri arasında Gaziantep Yöresel Yemek Günleri düzenliyor.

Elite World İstanbul Florya, Elite World Van, Elite World Grand Sapanca, Elite World Grand İstanbul Küçükyalı ve Elite World Grand İstanbul Basın Ekspres’in The Grill Ocakbaşı restoranlarında misafirler Gaziantep mutfağının en özel lezzetlerini deneyimleme şansına sahip olacak.

Gaziantep Yöresel Yemek Günleri menüsünde, başlangıçlar Beyran Çorba, Yuvalama Çorba, ara sıcaklar Tereyağlı İçli köfte, Fındık Lahmacun, Kuru Patlıcan Dolma, ana yemekler Simit Kebap, Ali Nazik, Fıstıklı Kebap olarak düzenlendi. Misafirler yaşadıkları lezzet şöleninin kapanışını ise Fıstıklı Katmer, Pekmezli Helva Tatlısı ile yapabilecek.

Elite World Hotels & Resorts

Özgün mimarisi ve dekorasyon anlayışı ile Türk misafirperverliğini sentezleyerek, misafirlerine en üstün hizmet kalitesini sunmayı amaçlayan Elite World Hotels & Resorts; konfor, şıklık, güvenlik ve modern teknolojik alt yapıyı bir arada sunuyor. Elite World Hotels & Resorts 4 yeni markası ile turizm sektörüne farklı bir bakış açısı kazandırarak, Türkiye’nin 7 bölgesinde ve yurtdışında isim hakkı vererek büyümeyi hedefliyor.

Elite World Grand: İstanbul Basın Ekspres, Küçükyalı ve Sapanca’da faaliyet gösteren Elite World Grand, iş dünyası ve kongre turizmi için ihtiyaçları en iyi anlayan ve en doğru çözümleri sunabilen toplantı alanlarıyla sektörün dinamiklerini değiştiriyor. Yüksek üst segment olarak konumlanan Elite World Grand, Türkiye’de birçok ilki bünyesinde barındıran SPA, wellness hizmetleriyle misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatıyor.

Elite World: İstanbul Taksim, İstanbul Florya, Van, Marmaris’te konumlanan Elite World, restoranları, sağlıklı yaşam konseptleri ile misafirlerine farklı bir deneyim yaşatıyor.

Elite World Comfy: Akıllıca tasarlanmış binaları, şehrin kalbinde rahatça erişilebilen lokasyonları, çağdaş çizgileri, modern ve aile dostu imkanlarıyla yeni nesil orta segment otellerden oluşan Elite World Comfy Taksim’de yer alıyor.

Elite World Go: Uygun fiyatla erişilebilir konforlu ve şık tasarımlı akıllı otel olarak tasarlanan Elite World Go, sıcak renklerde dekore edilmiş odaları ile ev konforunda bir rahatlık sunuyor. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ