Sezon Trendlerini Yansıtan Postal Koleksiyonu FLO’dan!

Sezon Trendlerini Yansıtan Postal Koleksiyonu FLO’dan!

Bu haber 2001 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kış aylarında soğuktan korunmak için en çok tercih edilenler arasında yer alan FLO postal modelleri, kadınların, erkeklerin ve çocukların kombinlerinde tamamlayıcı bir parça oluyor. Siyah ve bej renkleri, sıcak tutan yapılarıyla kış mevsiminde adımlara konfor katacak birçok model alternatifi FLO postal koleksiyonunda!

Kış mevsiminin vazgeçilmezi olan FLO postallar, kadın, erkek ve çocuklar tarafından sevilerek kullanılan ve modası asla geçmeyen modelleriyle hem spor hem de klasik şıklığın en tarz eşlikçisi olacak!

Sezon trendlerinin vazgeçilmezi siyah ve bej renklerinin hakimiyeti ile dikkat çeken postallar; dikiş, bağcık, cep ve kalın taban detaylarıyla kadın, erkek ve çocukların beğenisine sunuluyor. Dişli taban yapısı sayesinde yağmurlu havalarda kaymayı engelleyen modeller tarz görünümüyle de gönülleri fethediyor. Ofise giderken, hafta sonu yürüyüşlerinde, kış tatillerinde ve daha birçok alanda rahatlıkla tercih edilebilecek bot modelleri dikkatleri adımlara çekiyor. Kış mevsimine ayak uyduran koleksiyon FLO’da sizleri bekliyor!

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ