Cildiniz kışa hazır mı?

Cildiniz kışa hazır mı?

Bu haber 3684 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yaz aylarından çıkan cildinizi kış aylarında nasıl korursunuz?

Kış aylarında cilt sorunlarında artış yaşanıyor. Yaz aylarının olumsuz etkilerini taşıyan cilt, birden kış aylarının çetin şartları ile mücadele etmek zorunda kalıyor. Bu durumda cildin çeşitli cilt bakımı prosedürleri ile desteklenmesi gerekiyor. Ayrıca, beslenme alışkanlıklarından günlük cilt bakımı rutinlerine kadar birçok faktöre dikkat edilmesi önem arz ediyor.

Kış aylarında su tüketimi ihmal edilmemeli”

 Cildi kışa hazırlamak için öncelikle su tüketimine önem vermek gerekir. Kış aylarında insanlar daha az su içer. Bu durum cildi nemsiz bırakır. Bu sebeple yeterli miktarda su tüketmeye özen göstermek gerekir; su tüketimi ihmal edilmemeli. Ayrıca, sebze ve meyve suları daha fazla tüketilmelidir. Bunlar hem cilt nemini artırır hem de cilde vitamin ve antioksidan sağlar. Cildin lipid bariyerini koruyan doğal medikal nemlendiriciler de tercih edilebilir.

Kolajen, cildin pürüzsüz ve ışıltılı görünmesini sağlar”

Cildi UV ışınlarına karşı desteklemek için güneş koruyucular her mevsim periyodik olarak kullanılmalıdır” dedi. Kırbaş, şöyle devam etti: Kış aylarında ciltte kolajen üretimini artıran uygulamalar tercih edilmelidir. Kolajen, deri elastikiyetini artırır ve lifting etkisi vardır. Yaşlanma etkilerini tersine çeviren kolajen, cildin kış ayarlarında pürüzsüz ve ışıltılı görünmesini sağlar.

Kışı peeling ile karşılayın”

Kış aylarını peeling ile karşılayın. Yaz mevsiminden çeşitli hasarlarla çıkan cilt, toparlanmaya fırsat bulamadan kış aylarının zorlu şartları ile mücadele etmek zorunda kalıyor. Güneş ışınlarının yol açtığı renk sorunları, lekeler, cilt sarkmaları, kırışıklıklar ve matlıklar ve gözeneklerin dolması gibi birçok sorun, yaz aylarının etkilerinin bir sonucudur. Bu sebeple kış aylarına girmeden önce ciltte peeling uygulamaları ile cildi koruma altına alınabilir. Peeling ile ciltte tazelik ve canlılık sağlanabilir.

Merdiven altı güzellik merkezleri riski artırır”

Merdiven altı” olarak tabir edilen güzellik merkezlerinde mevcut cilt sorunlarını daha da artırma riski yaşanabileceğine dikkat çeken Kırbaş, Pia Beauty Face and Body olarak her cilt tipi için kış aylarına özel uygulamalarla hizmet verdiklerini kaydetti.

Dört şubede yeni nesil güzellik çözümleri sunuyoruz”

Kişisel bakım ve güzellik prosedürlerinde üstün başarı sağlıyoruz. Özellikle cilt bakımı ve leke prosedürlerinde yeni nesil çözümler sunuyoruz. Epilasyonda yüzde 96 oranında başarılı sonuçlar alıyoruz. Kaliteli kişisel bakım hizmetleri ve danışan memnuniyeti sebebiyle hedeflerimize daha hızlı ulaşabiliyoruz.

Sibel Kırbaş

Güzellik Uzmanı 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ